active

Людина-невидимка

Квест-комната

Середній

Сложность

60 минут

время

2-5

игроков

Не страшный

Уровень страха

14+

возраст

Вчений ставив над собою експерименти, щоб стати невидимим. Еліксир для переходу в стан невидимості працював добре, як на тварин, так і на людях. Але ось з еліксиром, який повертав назад з невидимого в видимий стан виникли складності.

Експерименти проводилися на тваринах, на них рідина повернення з невидимості працювала, але коли він провів експеримент на собі, вона не спрацювала і тепер він може зникнути назавжди.

Невидимка вже дуже довго перебуває в невидимому стані і всі його спроби повернути собі колишній стан не закінчуються успіхом. Через це вчений втрачає контроль над собою і стає агресивним. Робота його ЦНР (центральної нервової системи) порушена і органи чуття перестають функціонувати, а його пульс збільшується щохвилини. Вчений розуміє, що рахунок його життя йде на хвилини і встигає викликати команду, яка може встигнути врятувати його.

У вас є рівно 60 хвилин, щоб знайти необхідні компоненти еліксиру видимості і врятувати вченого інакше він загине, а ви без нього ніколи не зможете покинути лабораторію.

У квесті немає живого актора, але людина-невидимка завжди дихає в спину… Він просить вашої допомоги. Професор довго намагався винайти бажану формулу невидимості, але коли у нього це вийшло, він вже не зміг повернутися до свого попереднього стану .. Згодом йому стає все гірше, він втрачає контроль над собою, і стає агресивним.
Ваше завдання – створити еліксир видимості, щоб допомогти йому.
Вам доведеться дістатися до лабораторії, зіткнутися з хімічними формулами, відшукати потрібні колби, і познайомитися з тваринами, які живуть у професора.
Якщо у вас вийде створити еліксир – то ви своїми очима зможете побачити як учений повертає видимість.
Спецефекти здивують навіть досвідчених гравців, а захоплюючий сюжет квесту зацікавить новачків.

Онлайн бронирование

 

Ціна в розкладів вказана за команду від 2 до 5 гравців.
Доплата за 1 додаткового гравця – 200 грн. Максимум 1 додатковий гравець.
Виберіть і забронюйте вільний час, клікнув по ньому.


Оплатить участие в квесте можно через терминал, карточками Visa или Mastercard через Liqpay (ссылка для оплаты придет в письме, после заказа).

Человек-невидимка
Человек-невидимка
Человек-невидимка
 
На локації є: Wi-Fi, Зал очікування, Зона для свят

Отзывы о квесте Людина-невидимка

Море эмоций! Все просто отлично!!! Атмосферно, интересно. Трое из нас никогда не были в квест-комнатах, но мы спасли человека-невидимку)

Алексей

Оставить отзыв

Хотите сыграть?

или

+380 63 8882388
Доступен на английском: Да

КВЕСТЫ НА ЭТОЙ ЛОКАЦИИ

Menu
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber